Bandexamen juni 2024

Op zondag 30 juni vonden de halfjaarlijkse bandexamens plaats. Het is de gebruikelijke afsluiting van het seizoen. In de Mikrohal in Brunssum Noord lieten zestien deelnemers zien hoe hun vaardigheden gegroeid zijn. De uitslag:

Lees meer »

Sparren in Venlo

Met zes deelnemers reisden we op zondag 8 april af naar Venlo voor het sparringstoernooi van Oh Do Kwan. De resultaten: Rowdy en Erik eerste plaats, Janaedy tweede, Danisha en Jim derde.

Lees meer »

Stijl in Meijel

Zondag 24 maart nam onze club deel aan het stijltoernooi van Chin Hûng Meijel. Met acht deelnemers waren we goed vertegenwoordigd.

Lees meer »

Bandexamen december 2023

Het bandexamen is per traditie de afsluiting van het seizoen. Op zondag 17 december werd op die manier de tweede helft van het jaar 2024 afgesloten. Een tiental kandidaten stond om elf uur op de mat in de Microhal in Brunssum Noord. Ze hadden zich goed voorbereid; iedereen legde de test met succes af.

Lees meer »

Pieken in De Peel

Vroeg in de ochtend van zondag 5 november vertrok onze club naar Meijel. Daar organiseert Chin Hûng Meijel jaarlijks een sparringstoernooi met een lage drempel. Een tiental taekwondoverenigingen uit de regio nam deel. Wij waren present met vijf deelnemers.

Lees meer »

Bandexamen juli 2023

Op zondag 2 juli werden de halfjaarlijkse bandexamens gehouden. Dat gebeurde in de Microhal in Brunssum Noord. Ongeveer twintig kandidaten lieten zien wat ze bijgeleerd hebben. Dat deden ze voor het oog van een kritische jury en met veel publiek op de tribune. De kandidaten waren goed voorbereid in de afgelopen maanden. Maar ook nu bleek hoe spannend zo’n examen is. 

Lees meer »

Noa 2e dan

Noa Schellinx is geslaagd voor tweede dan. In een tropisch Almere rondde ze op 24 juni met succes haar examen af. Ze werd bij deze fraaie prestatie gesteund door Citlali.

Lees meer »

Bandexamens december 2022

Op zondag 18 december 2022 hielden we onze halfjaarlijkse bandexamens. Bij temperaturen buiten onder nul toonde een belangrijk deel van onze leerlingen hun vaardigheden.

Lees meer »

Dangraden aftellen: 5 4 3 2 1

Met succes nam onze vereniging deel aan het danexamen van 3 december in Nieuwegein.  Hans Beulen slaagde voor 5e dan, Noah Arets voor 4e dan, Citlali de Rooij voor 3e dan en Zainuddin Almafoth voor 1e dan.

Lees meer »

Prima Prestaties in De Peel

Vroeg in de ochtend van zondag 6 november vertrok onze club naar Meijel. Eindelijk was er na twee jaren Corona-pauze weer een toernooi waaraan we mee konden doen. Chin Hung Meijel organiseert traditioneel jaarlijks een stijl- en een sparringstoernooi voor beginners in de regio. Die traditie werd opgepakt met de sparringswedstrijden.

Lees meer »

Bandexamens juli 2022

Op zondag 10 juli werden de halfjaarlijkse bandexamens gehouden. Dat gebeurde in de Microhal in Brunssum Noord. Twintig kandidaten lieten zien wat ze bijgeleerd hebben.

Lees meer »

Harry van Leuken erelid

Vrijdag 30 maart werd Harry van Leuken het eerste erelid van Pal Gwe. Voorzitter Jo Mertens verraste Harry – die zoals zo vaak op de tribune in sporthal Rumpen de training bekeek – met deze blijk van waardering. Harry was verbaasd, de vereniging verheugd. Pal Gwe eert hem graag voor zijn langdurige positieve ondersteuning.

Harry van Leuken mag terug kijken op een mooie sportieve carrière. Hij was onder meer actief in taekwondo, boksen en hardlopen. Zijn leeftijd is “gezegend” (88 jaar), maar zijn passie voor sport is nog steeds aanwezig. De trainingen van Pal Gwe volgt hij met regelmaat en met kritische blik, vooral op dochter en kleindochter.

Pal Gwe plaatst Harry van Leuken met genoegen in gouden letters in de clubhistorie. In sporthal Rumpen werd dat vastgelegd met een oorkonde voor Harry.  Zijn vrouw Lily – die onlangs haar 85e verjaardag vierde – kreeg een boeket bloemen.

Lees meer »