Stijl in Meijel

Gepubliceerd op 29 maart 2024 om 10:36

Zondag 24 maart nam onze club deel aan het stijltoernooi van Chin Hûng Meijel. Met acht deelnemers waren we goed vertegenwoordigd.

 

Voor Luca was dit zijn eerste wedstrijd: een hele ervaring. Hij weerde zich kranig. Lia was al vaker van de partij. Ze eindigde op de derde plaats. Solange hield haar zenuwen goed in bedwang met een tweede prijs als resultaat. Keagan en Rowdy zaten in dezelfde poule en waren daarin de toppers: Keagan werd derde, Rowdy eerste.

 

Onze zwarte banders zaten in poules met ervaren tegenstanders, waarin hogere taegeuks gelopen moesten worden. Danisha veroverde een derde plek. Ook Francisco behaalde een bronzen medaille. Dat lukte Citlali eveneens tegen bekende ervaren tegenstanders.

 

Het stijltoernooi van vereniging Chin Hûng wordt jaarlijks gehouden. maar door corona was het laatste toernooi vijf jaar geleden. Gelukkig is de traditie hersteld. De aanwezigheid van 125 deelnemers van twaalf verenigingen maakt duidelijk dat de wedstrijd in een behoefte voorziet. En ook op deze zondag zorgde Chin Hûng weer voor een prettig en soepel verloop.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.