Prima Prestaties in De Peel

Gepubliceerd op 7 november 2022 om 17:15

Vroeg in de ochtend van zondag 6 november vertrok onze club naar Meijel. Eindelijk was er na twee jaren Corona-pauze weer een toernooi waaraan we mee konden doen. Chin Hung Meijel organiseert traditioneel jaarlijks een stijl- en een sparringstoernooi voor beginners in de regio. Die traditie werd opgepakt met de sparringswedstrijden.

In de voorgaande maanden was flink getraind. Conditie en vaardigheden waren opgebouwd. Onze deelnemers zouden op deze dag ervaring opdoen in een echte taekwondowedstrijd. Dat viel soms mee en soms tegen. De spanning is groter in wedstrijdveld met publiek op de tribune. De tegenstand is feller. Je komt sportieve en minder sportieve tegenstanders tegen. Het ging niet om winnen maar om de sport. Daarvan viel genoeg te beleven. Je kunt niet altijd de beste zijn en daarom is het goed te leren omgaan met verlies.

Met vijftien deelnemers gebeurde te veel om hier op te noemen. Kortom, iedere deelnemer verdient een eervolle vermelding en applaus. De After Party vond in Brunssum. Onder het genot van een pizza en een drankje konden de toppers 💪💪 en ouders napraten over het geslaagde toernooi.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.